Terug

Betaalmethoden

 Betaalmethoden

  Wij hanteren verschillende betaalmethoden:

Betalen

 1. Nederlandse klanten: bij voorkeur middels iDeal (Sisow) rechtstreeks via uw eigen Bank. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
 2. Belgische (en eventueel ook Nederlandse) klanten: middels CreditCard of exclusief voor Belgische klanten met Bancontact/Mister Cash. Ofschoon dit voor ons relatief dure betalingen zijn berekenen wij ook hiervoor (vooralsnog) geen extra kosten. Indien mogelijk verzoeken wij onze Nederlandse klanten middels iDeal te betalen.
 3. Kunt u of wilt u geen gebruikmaken van bovenstaande betaalmogelijkheden dan kunt u ook kiezen voor een betaling middels een zelf te regelen overboeking van uw rekening naar onze rekening bij de ING (IBAN: NL53INGB0008640796). Uiteraard ook hier geen extra kosten.
  Doordat het geld bij overboekingen doorgaans enige tijd onderweg is zal de levertijd wat langer kunnen zijn dan bij de onder 1. en 2. genoemde betaalmogelijkheden.
  Wij adviseren u daarom bij voorkeur, zo mogelijk, uw betaling te voldoen middels iDeal (Nederlandse klanten). iDeal is dé manier om veilig en snel te betalen. iDeal werkt via de vertrouwde omgeving van internetbankieren. U selecteert bij betaling van de aankoop uw bank en voert de betaling uit via internetbankieren.
  De betaling gaat eenvoudig én snel. U komt nu direct in een scherm waarin u uw bank kunt kiezen en vervolgens uw betaling kunt doen. Na afronding van het betaalproces raden wij u aan weer terug te keren in de winkel middels een hiertoe aangereikte drukknop. Hierdoor weten wij dat uw betaling succesvol is afgerond en kunnen wij uw bestelling gereedmaken voor verzending.
 4. Via een factuur; wij leveren aan veel zorginstellingen en andere zakelijke klanten. U kunt bij ons een bestelling doormailen aan :info@slabenzo.nl 
  Meld hierin al uw gegevens (eventueel een inkoopnummer of kostenplaats) en wij sturen u een factuur toe.

Deelnemende banken & betaalservices

De deelnemende banken zijn Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, van Lanschot, Friesland bank, Triodos, SNS, RegioBank, Knab en ASN Bank. Alle internetbankierende klanten van deze deelnemende banken kunnen zo eenvoudig betalen in de webwinkel. Bovendien, indien u betaalt middels iDeal dan is dat voor u als klant helemaal gratis. Wij berekenen de betalingskosten niet aan u door. Een bijkomstig voordeel is dat uw betaling direct wordt verwerkt zodat wij ook sneller uw bestelling in behandeling kunnen nemen! Via Sisow kunt u veilig online betalen bij vele aangesloten webwinkels. Betaal gemakkelijk via iDeal, uw CreditCard, Bancontact/Mister Cash of via een bankoverboeking. Betalen met Sisow is uiterst veilig, snel en eenvoudig!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »