Menu
EUR
Mum2Mum | Slabben en inbakerdoek

Mum2Mum | Slabben en inbakerdoek

Door: Gera Stockschen Reacties: 0

Mum2Mum | Slabben en inbakerdoek 

 

In ons assortiment hebben we slabben van verschillende merken. Een tijdje geleden zette ik daarom al eens de slabben van het merk Silly Billyz in het zonnetje. Vandaag is het de beurt aan de lijn van Mum2Mum!

 

Mum2Mum 

 

Laat ik bij het begin beginnen, de kenmerken van de Mum2Mum slabben. Deze zachte kleurvaste slabben worden gemaakt van 100% katoen en zijn daardoor super absorberend. Dankzij hun water-resistente binnenkant zijn ze ideaal als je kindje last heeft van eczeem, reflux of last heeft van veel speekselverlies door bijvoorbeeld tandjes. De slabben zijn wasmachine bestendig (40°C) en drogerbestendig.

 

Wonderslab 

 

 

De Wonderslab is de standaard slab van Mum2Mum. Hij voldoet aan alle bovenstaande kenmerken en is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. 

 

Naar de Wonderslab 

Deze Wonderslab is ook ontworpen voor volwassenen; die vind je hier
De Supersized eetslab voor volwassenen is ook een bestselling product, deze vind je hier

 

Bandana Wonderslab

 

 

Heeft jouw kindje veel last van speekselverlies dan is de Bandana Wonderslab een uitkomst. De slab blijft droog wat huidirritatie en eczeem helpt voorkomen. Onderaan de Bandana Wonderslab is een handige bijtring bevestigd die helpt bij het doorkomen van de tandjes.  De Bandana Wonderslab van Mum2Mum is te gebruiken vanaf de geboorte tot 3,5 jaar.

 

Naar de Bandana Wonderslab voor kinderen.

Een variant op deze bandana is de Youth Bandana speciaal voor de leeftijd 5- 15 jaar.

Deze Bandana is ook ontworpen voor volwassenen (vanaf a5 jaar); die vind je hier

Fashion Bandana 

 

 

De Bandana Wonderslab is ook verkrijgbaar zonder bijtring. Deze slabben bestaan uit 3 lagen: een hippe print, een waterproof laag aan de binnenkant en een superabsorberende laag van 100% katoen. Deze Fashion Bandana is dus op 2 manieren te dragen! Geschikt voor kindjes van 4 maanden tot 3 jaar.

 

Naar de Fashion Bandana 

 

Bamboo Bandana

 

 

De mooie slabben van Bamboo Bandana zijn gemaakt van bamboe katoen met een PU waterproof laag en een 100% katoenen hydrofiel achterkant. Deze slab is dus net als de Fashion Bandana op 2 manieren te dragen. 

 

Naar de Bamboo Bandana

 

Dream Swaddle inbakerdoek 

 


Last but not least geen slab, maar de inbakerdoek Dream Swaddle van Mum2Mum. Deze inbakerdoek is ontworpen naar een idee van 2 moeders. Hun kinderen wisten zich uit elke inbakerdoek te wurmen, dus ontwierpen ze er zelf eentje. De Dream Swaddle werkt met een dubbel inbakersysteem, en is perfect voor baby’s die moeilijk slapen en onrustig zijn door oververmoeidheid. Gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

 

Extra praktisch: dankzij de rits aan de achterzijde hoeft de inbakerdoek niet helemaal uit tijdens het verschonen. 

 

Naar de Dream Swaddle inbakerdoek




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!