Menu
EUR
Op reis | Bibetta verschoningsmat XL

Op reis | Bibetta verschoningsmat XL

Door: Gera Stockschen Reacties: 0

Op reis | Bibetta verschoningsmat XL 


Heb je een beperking en ga je op reis? Dan is de Bibetta verschoningsmat XL een handig item om met je mee te nemen. In dit blog zal ik je meer vertellen over de eigenschappen van deze fijne en makkelijk mee te nemen verschoningsmat voor kinderen, tieners of volwassenen.

 

 

Bibetta verschoningsmat XL

De Bibetta verschoningsmat XL wordt gemaakt van neopreen (denk aan het materiaal van een duikpak) en is waterdicht, gewatteerd en isolerend. Elke zijde is bedekt met een fijne, elastische stof die prettig aanvoelt. Dit maakt dat de verschoningsmat het beste biedt wat betreft comfort en bescherming. Verder is hij ook nog eens multifunctioneel in gebruik. 

 

Je kunt hem gebruiken:

    - ter ontspanning
    - als aankleedkussen
    - als incontinentiemat

 

Dankzij het formaat is de Bibetta verschoningsmat XL te gebruiken voor oudere kinderen, tieners of volwassenen.

 

 

Op reis 

Nog een groot pluspunt: de Bibetta verschoningsmat is makkelijk opvouwbaar waarna hij met een elastische band vastgezet kan worden. Ideaal dus om de verschoningsmat op te bergen of mee te nemen op reis. De neopreenlaag heeft in het midden een spons rubberlaag voor een zacht en beschermd gevoel. Dit biedt bescherming en isoleert tegen koude, harde oppervlakken. De verschoningsmatten van het merk Bibetta zijn ook nog eens volledig waterdicht om te beschermen tegen vochtigheid, maar is wel licht absorberend om eventuele ongelukjes op te vangen.

 

Het reinigen van de verschoningsmat is ook eenvoudig: je kunt hem eenvoudig op de hand wassen, maar ook de wasmachine is geen probleem. De Bibetta verschoningsmat mag gewassen worden op 30 graden. 

 

Naar de Bibetta verschoningsmat

 

 

Neopreen 


In deze alinea zal ik nog iets meer vertellen over de bijzondere stof neopreen waar de Bibetta verschoningsmat van is gemaakt. Neopreen staat vaak beter bekend als het materiaal waar duikpakken van gemaakt worden en is eigenlijk niks anders dan een synthetisch rubber. Oorspronkelijk werd het gebruikt ter vervanging van natuurrubber en de toepassingen van neopreen zijn dan ook eindeloos! Zo hebben we naast de Bibetta verschoningsmat ook nog twee slabben in ons assortiment die van dit bijzondere materiaal gemaakt zijn: de Ultrabib voor kinderen en de Tabard pro voor volwassenen. De belangrijkste kenmerken? Ze zijn waterdicht, absorberen veel en zijn snel droog! 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »