Menu
EUR
Tips voor de juiste kinderslab!

Tips voor de juiste kinderslab!

Tips voor de juiste slab!

 

Voor de allerkleinste:

Geeft je kindje na de borst of fles wat terug? Zorg dan dat dit opgevangen wordt met een bandana. Dit voorkomt huidirritatie en eventuele smetvlekken. Smetvlekken kunnen snel ontstaan bij een baby, de huid is nog erg kwetsbaar.
Hoe fijn is het dan als je een bandana kan gebruiken die ademt en dus geen plastic onderlaag heeft. Onze voorkeur gaat naar de Bandana Bibble.

 

Mmmmm, lekker eten!

Superleuk als je kan starten met de eerste hapjes, alleen lukt het vaak niet om een hapje in 1 keer weg te krijgen. Eet je kindje wortels, pasta, aardbeien of een ander voedingsmiddel met een lastig te verwijderen kleurstof kies dan een slab in een donkere kleur. Bijvoorbeeld blauworanje of rood.
Onze slabben van Silly Billyz gaan meestal schoon op 40 graden,
Of kies voor de trendy eetslabben van Bibetta, deze neem je af met een dweiltje of spoel je even schoon onder de kraan. Hang ze even op en ze zijn snel weer droog.

 

Slabbers altijd vlekkeloos schoon?

Wanneer je kindje zelf gaat eten kies dan voor een mouwslab, ook deze leveren we van Bibetta of Silly Billyz. Er kan nu naar hartenlust geknoeid worden terwijl de kleding schoon en droog blijft. Na het eten spoel je de slab af onder de kraan, even drogen, en weer te gebruiken voor het volgende hapje.

 

Wist je dat?

De Bibbeling Bandana Bibble Slabben superhandig zijn als je kindje veel kwijlt, bijvoorbeeld als er tandjes doorkomen? De zachte materialen zorgen ervoor dat de slab prettig aanvoelt en tegelijkertijd goed aansluit om het nekje van je kind. Dit zorgt ervoor dat het vocht direct opgenomen wordt door de slab, zodat er geen irritatie plekjes kunnen ontstaan in de nekplooitjes.

De 100% katoenen bovenzijde van de slab neemt het vocht direct op terwijl de fleece onderlaag ervoor zorgt dat het vocht niet doordringt in de kleding onder de slab. Een prettige bijkomstigheid is dat de Bibbeling Bandana slabben verkrijgbaar zijn in meer dan 75 kleuren en dessins en zelfs in vijf verschillende maten.

Wil je meerdere slabben aanschaffen, kijk dan eens op onze site bij: voordeelpakketten


Reacties (1)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!